• Universitet

  • Bilhallar

  • Butik

  • Kontor

  • Kyrkor

  • Smartahem

Lösningar

Baca Lighting har en lång och gedigen erfarenhet av styrsystem, intelligent belysning och smarta hem. Vi designar och tillverkar våra egna armaturer och använder enbart de bästa ljuskällorna på marknaden. Vi är även Sverigedistributör för Philips Dynalite. Vi har över 40 års erfarenhet av ljussättning av allt från villor, hotell, Bilhallar, universitet, kyrkor med mera.Enkelhet, Energispar, Integration, Support.

Dessa fyra ord har blivit en vardag för oss på Baca Lighting. Vi vill att kunderna, allt från villaägare till företagsägare, ska känna sig trygga i att arbeta med oss. Vi arbetar främst med vårt eget sortiment av armaturer som vi designar och tillverkar själva. Utöver det är vi Sveriges distributör av Philips Dynalite styrsystem, ett oerhört skalbart system som passar sig från en liten lägenhet till världens högsta byggnad Burj Khalifa.


Enkelhet:
Alla har varit med om att komma in i en byggnad och ser flera antal knappar och dimrar. Man vill skapa den perfekta atmosfären för sin fika eller sitt möte. Istället för att mötas av förvirring vill vi att ni ska mötas av enkelhet. Med Philips Dynalite får du en intelligent byggnad, med dimrar samlade i centralen så möts du istället av en panel med graverade knappar som ni valt, du trycker på önskat scenario och det intelligenta systemet ställer in ljuset åt dig.

Energispar:
Vi jobbar endast med de bästa ljuskällorna på marknaden. Med energisnåla ljuskällor och styrsystem som dimmar dessa så får vi en energisnål anläggning med en lång livstid.

Integration:
Enkelhet och integration går hand i hand då vi förespråkar att ha ett överliggande system som vi integrerat ihop med andra system.  Just för att man ska slippa att trycka på en flera knappar. Integrerar man ihop allt kan man t.ex. få ett larm som stänger av belysning, kraft och vatten efter en viss fördröjning. Ljudsystem och belysning ska sammarbeta och mycket mer.

Support:
Vi jobbar tätt med våra leverantörer av ljuskällor och styrsystem med diverse dimmerfunktioner samt att vi dagligen har projekt med dagens teknologi med LED m.m så har vi mycket kunskap om hur man ska styra belysning. Vi jobbar hårt för att upprätthålla en bra kontakt med kunden och att åtgärda diverse problem.Baca Lighting Tjänster