Allmänna platser

Sjukhus
Ljussättningen utgör också en stor roll för patienternas komfort samt om de återkommer. Och det är viktigt för de som arbetatar att ha en trivsam miljö att jobba, som kan bidra till effektivisering i arbetet. Även offentlig och funktionell utvändigbelysning gör att byggnader differentierar sig runt om i världen.

Gallerior, museum, mässor och univerisitet
Miljöer som är offentliga kräver att ljussättningen är optimerad och kan styras på ett smidigt och energieffektivt sätt. Med våra lösningar ger det ljus designern möjligheten att vara kreativ och erbjuda inbjudande miljöer med den senaste tekniken och fånga atmosfären.

Enkelhet och funktionalitet
Ett av företagens problem idag är att få ner kostanden för energi, men ändå få den komfort de behöver på olika platser i sina lokaler. Det krävs den perfekta kontrollen för att kunna energi spara och behålla komforten.
Vi på BACA Lightning enkelhet och funktionalitet som är nyckeln till framgång, det är därför vi skräddarsyr varje projekt utifrån kundens önskemål samt lokalens kapacitet. Allt gör det möjligt med Philips Dynalite och med våra BACA Lightnings egna exklusiva armaturer.