• Ljuskontrol

  • Säkerhet

  • Temperaturkontroll och Markiser

Smarta Hem

Vad kan vi göra?
Belysning, larm, ventilation och värme, hemmabiosystem, audio, motoriserade gardiner och markiser och trådlösa system – allting fungerar tillsammans som en enhet, komplicerat, eller? Inte nödvändigtvis… På Baca Lighting förstår vi att oavsett hur mycket integration som används måste Ni vara bekväma med teknologin och uppskatta hur enkelt det är att använda, annars är det inte ett Smart hem. Det är därför vi skapar lösningar som komplementerar och förenklar er livsstil – ett system som hela familjen kan använda.

1. Ljuskontroll: Skapa en känsla, definiera ett utrymme…ljus är mer än en snygg armatur, det är nyckeln till ett bekvämt och välkomnande hem.

2. Säkerhet: Skapa en illusion av att ni är hemma under tiden ni är bortresta, vilket avskräcker ovälkomna besökare och bidrar till att skydda de saker ni håller kärt.

3. Temperaturkontroll och Markiser:Var bekväm i ditt hem. Kontrollera termostaten och säkerställ en energieffektiv användning av ert hem genom att automatiskt stänga markiser och gardiner under en varm sommardag och ta vara på den värmande solen under kalla vinterdagar. Integrera med ett Somfy system för trådlös kontroll.

4. Hemmabio: Kolla på era favorit filmer och njut av en total bioupplevelse… dimra ned belysningen, sänk projektorduken och starta filmen. Allt med ett knapptryck.5. Audio Video: Integration av ditt audio / video system förhöjer och förstärker ytterligare upplevelsen av ditt Smarta hem och ger dig ultimat kontroll.

6. Sensorer: Vårt styrsystem har multifunktions sensorer som kan detektera rörelse i ett rum eller nivån av tillgängligt naturligt ljus som strömmar genom ett fönster, och reglera det artificiella ljuset till en passande nivå. De kan även ta emot infraröda signaler från en fjärrkontroll för att addera extra funktioner vilket i sin tur ger ett väldigt flexibelt hem.

7. Oändliga kontrollmöjligheter: Varför begränsa sig själv? Kontrollera hela huset från bekvämligheten i soffan. Vårt styrsystem kan programmeras och kontrolleras via en Android telefon, Surfplatta, iPhone/iPad eller genom din webbläsare.

Vi använder endast marknadens bästa LED- och halogenljuskällor samt drivdon i våra lösningar.

| Ladda ner - Baca Lighting SmartaHem brochure